Renhold Vloeronderhoud

Werken bij Renhold

De leukste vacatures 
vind je bij Renhold

Onze experts vormen de basis van ons bedrijf. Renhold Vloeronderhoud is een landelijk opererende organisatie op het gebied van vloeronderhoud in de breedste zin van het woord. Met onze 15 vaste allround vloerspecialisten zijn wij al 35 jaar in staat grote opdrachten in een kort tijdsbestek uit te voeren, maar ook kleinere opdrachten zien wij als een grote uitdaging! Ben jij geïnteresseerd in afwisselend werk door heel Nederland? Kom werken bij Renhold!

Word jij de collega van anco?

Specialist vloeronderhoud

Werken bij Renhold? Gewoon doen! Heb jij al ervaring in de schoonmaak- en onderhoudsbranche? Bijvoorbeeld in de dagelijkse schoonmaak of als vloeronderhoud specialist? Dan ben je bij Renhold aan het juiste adres! Wij bieden een leuke fulltime baan met mooie doorgroei-mogelijkheden. 

Renhold is in heel Nederland werkzaam waardoor je op heel veel mooie plekjes komt die je normaal niet zou zien. Daarbij variëren de klussen enorm waardoor je niet elke dag met dezelfde werkzaamheden bezig bent. Er hangt een prettige werksfeer die gestimuleerd wordt door de vele activiteiten buiten het werk om. Al met al een heel fijn bedrijf waar ik al 15 jaar met veel plezier werk.

Anco Oenema
Word jij de collega van gerrie?

Medewerker vloeronderhoud

Zeggen wij machinewerk, dan zeg zeg jij ‘ja’! Wil jij vloeren onderhouden met de meest nieuwe machines? Wil je werken op de meest bijzondere locaties, van ziekenhuis tot in de militaire basis? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Sinds 2015 ben ik in dienst bij Renhold Vloeronderhoud. Ik vind het leuk dat we elke dag op verschillende locaties werken met een gezellig team. Zo hebben we klussen uitgevoerd op scholen, in ziekenhuizen en hotels maar ook bij defensie. Je ziet dus erg veel! Verder vind ik het mooi om te zien dat oude vloeren weer helemaal tot leven komen als wij zijn geweest.

Gerrie Hoffmeister
Word jij de collega van feike?

Vakantiekracht -
Junior vloerspecialist

Wil jij deze zomer lekker bijverdienen? Met leuke collega’s, flexibele werktijden én leuke bedrijfsborrels? Kom werken bij Renhold als ‘Junior vloerspecialist’!

Bij Renhold ben ik begonnen met werken als oproepkracht naast mijn studie. Nu bijna 5 jaar later werk ik nog steeds bij Renhold, maar dan in vaste dienst. Naast dat ik op de vloer werkzaam ben, werk ik ook af en toe op kantoor. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Verder maakt de gezellige sfeer binnen het team het werken fijn. De jaarlijkse uitjes en de vele dart- en tafeltennistoernooien dragen daar zeker aan bij. Kortom een top bedrijf om te werken!

Feike Buma
BENIEUWD NAAR de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We begrijpen dat je nog een aantal vragen hebt. 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Scroll to Top