Renhold Vloeronderhoud

Over ons

Al 35 jaar de beste vloeren

Bij Renhold kun je terecht voor vloeronderhoud in de breedste zin van het woord. Kleine of grote opdrachten. Met onze vast 15 allround vloerspecialisten kunnen we je altijd voorzien van de beste service. Kwaliteit is waar Renhold zich in onderscheid. Renhold beschikt over verschillende certificaten en keurmerken. We hebben niet alleen de kennis in huis, maar ook het materieel om onze diensten professioneel uit te voeren. Deze kwaliteit zie je in alle aspecten van ons werk terug.

Duurzaam ondernemen

Beter voor elkaar

Een gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers vinden wij belangrijk. Niet alleen tijdens het uitvoeren van klussen, maar ook daaromheen. Zo organiseren we regelmatig sportevenementen. Deze dragen niet alleen bij aan een fijne sfeer op de werkvloer, maar zorgt er ook voor dat onze medewerkers in beweging blijven.

Ook zijn we trotse sponsor van Blauw-Wit Wormerveer en tennisteam Heren 1 Westzaan.

Renhold is een bedrijf dat flexibel is, meedenkt in het proces en rekening houdt met waar de eigenaren zelf mee werken. Hierdoor is de kwaliteit goed. In de afgelopen zomervakantie hebben ze 14 scholen in Amersfoort voorzien van nieuwe waslagen. Overal kregen wij dikke complimenten van de scholen.

Albert Waller
Klantmanager bij Succes Volendam
BENIEUWD NAAR de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We begrijpen dat je nog een aantal vragen hebt. 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Scroll to Top