Renhold Vloeronderhoud

Diensten

Onze werkwijze

Renhold zorgt dat jouw vloer langer mee gaat. Professionele reiniging helpt bij het verlengen van de levensduur. Zo voorkom je dat er binnen korte tijd weer een nieuwe vloer moet worden geplaatst. Onze vloerspecialisten zijn gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van onderstaande vloeren. 

Hoge kwaliteit en jarenlang ervaring

In korte tijd grote projecten uitvoeren

Dienstverlening van A tot Z

Bonnetten, bonnetten met koolzuurmethode en sproei-extractie reinigen

Tapijtreiniging

Waar geleefd wordt, ontstaan vlekken. Naast vlekken verzamelt zich ongemerkt ook een hoop vuil en stof in een tapijt. Reiniging van het tapijt op zijn tijd is daarom niet alleen fijn voor een schone uitstraling, maar is ook gezond.

Wij proberen jouw tapijt altijd in een zo kort mogelijk tijdsbestek te reinigen. Om het tapijt schoon te krijgen, gebruiken we verschillende reinigingstechniek zoals bonnetten, met en zonder koolzuurmethode of sproei- extractie reinigen.

SPRAYEN, topcoaten, recoaten en twee-componentencoating

Linoleum onderhoud

Het is erg belangrijk om je linoleumvloer met enige regelmaat te onderhouden. Een onderhouden vloer trekt namelijk minder vuil aan en is dus makkelijker schoon te houden. Wanneer de vloer intensief gebruikt wordt, raden we aan om de vloer 1 of 2 keer per jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Tijdens een onderhoudsbeurt geven we de vloer een nieuwe beschermlaag. We brengen dan een twee-componentencoating aan, recoaten indien nodig en eindigen met een topcoat.

Schrobben van steen en tegelvloeren

(Natuur)steen onderhoud

Bij het specialistisch reinigen van een (natuur)stenen vloer gebruiken wij specifieke methoden en technieken, afhankelijk van het type steen en de mate van vervuiling van de vloer. Onze vakmannen inspecteren de vloer om vast te stellen welke methode het meest geschikt is voor het reinigen van de vloer. Vervolgens wordt de vloer grondig gereinigd en/of gepolijst en behandeld met een beschermende laag, om de vloer te beschermen tegen toekomstige vervuiling en slijtage.

Het regelmatig reinigen van een (natuur)stenen vloer kan helpen om de levensduur van de vloer te verlengen en de uitstraling van de vloer te verbeteren.

EXPERT IN ALLE FACETTEN VAN VLOERREINIGING EN -ONDERHOUD

Meer diensten

PVC reiniging en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw PVC-vloeren in topconditie blijven, bieden wij regelmatig onderhoud aan. Door middel van dieptereiniging, verwijderen wij het hardnekkig vuil en vlekken die niet met reguliere reinigingsmiddelen kunnen worden verwijderd. Om de levensduur van de vloeren te verlengen en extra bescherming te bieden, bieden wij ook een beschermende coating aan. Deze coating zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen beschadigingen.

Meubelreiniging

Gestoffeerde bureaustoelen of banken in het kantoor zijn helaas ook gevoelig voor vlekken. Deze gebruiksvoorwerpen zo nu en dan op laten frissen, is dan ook aan te raden. Het regelmatig reinigen van de meubels zorgt voor schone meubels, verlenging van de levensduur van de meubels en een verbeterde uitstraling op kantoor. Nadat wij geweest zijn, zijn de meubels weer als nieuw.

Beton reiniging

Beton mag dan wel een onverwoestbare reputatie hebben, maar ook dit materiaal is gebaat bij goed onderhoud. Onze medewerkers zijn getraind om hardnekkig vuil, zoals olie- en vetvlekken, te verwijderen die moeilijk te reinigen zijn met reguliere schoonmaakmiddelen. Door de juiste reiniging en een twee-componenten coating kan een langere levensduur gegarandeerd worden. 

BENIEUWD NAAR de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We begrijpen dat je nog een aantal vragen hebt. 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Scroll to Top