Renhold Vloeronderhoud

Projecten

Werk waar wij trots op zijn

Kleine of grote opdrachten. Van Noord-Holland tot Friesland. Dagelijks werken wij met onze 15 allround vloerspecialisten aan verschillende opdrachten door heel Nederland. Ons enthousiaste team aan specialisten reinigt dagelijks kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen,  zorginstellingen en appartementencomplexen (VvE’s). Bekijk onze bijzondere projecten hier.

MBO College Zuid

Reinigen en Olien

Houten vloeren behoeven onderhoud om de levensduur van het hout te verlengen. Dit podium van het ROC in Amsterdam wordt veelvoudig gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de houten vloer op ten duur amper meer gevoed is. Onze vakmannen hebben de vloer gereinigd en geolied.

Joke Smit College

Topcoaten van linoleum.

Topcoaten van linoleum.

Ceva Logistics

Reinigen en 2KPU coating.

Een vervuilde betonnenvloer hebben wij voorzien van een 2KPU coating, zodat de vloer er weer uitziet als nieuw. Ook zorgt de 2KPU coating ervoor dat vuil niet meer in de vloer trekt maar bovenop de coating blijft liggen. Dit maakt het het schoonmaken van de vloer in het vervolg eenvoudiger.

Renhold Website-06

MBO RijnIJssel

Het sprayen en opwrijven van linoleumvloeren.

Deze techniek wordt gebruikt om de reeds aangebrachte polymeer te versterken en herstellen. Op deze manier wordt de levensduur van de aangebrachte polymeer verlengd, waardoor groter onderhoud minder snel nodig is en schade wordt voorkomen.

Goglio North Europe

Fabrikant in Zaandam

Beton-linoleum-pvc topcoaten.

Tata Steel

Reinigen, topcoaten en voorzien nieuwe lagen.

Op het terrein van Tata Steel zijn de vloeren zwaar onderheven aan slijtage. Het schoeisel en vuil zorgt voor snellere en ergere slijtage dan bijvoorbeeld in een bejaardentehuis. Wij hebben de vloeren getopcoat en hebben alle vervuiling weggeschrobd met een sterk reinigingsmiddel. Vervolgens hebben wij de vloeren voorzien van nieuwe lagen polymeer, die de vloeren beschermen tegen slijtage. Deze lagen maken het voor het schoonmaakbedrijf eenvoudiger om de vloer goed schoon te maken.

Wij zijn erg tevreden met het werk van Renhold. De communicatie verloopt soepel, ze geven goed advies en denken mee. Bovendien is de kwaliteit van het werk goed en netjes. Een tevreden klant dus!

Marleen Schuttenhelm
Klantmanager bij Vebego Cleaning Services
BENIEUWD NAAR de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We begrijpen dat je nog een aantal vragen hebt. 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Scroll to Top